ПОСРЕДНИЧЕСТВО

И  ТЪРГОВСКО  ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО

Проекти по линията на Европейската Общност


ДУКАТИ разполага с богат опит в областта на съвместни научно-изследователски проекти с международно участие. Това ни прави идеалният посредник за Вас, в случай че: (1) Вашата фирма предлага идея за такъв проект, (2) Вашата фирма търси партньорство, за да се включи във вече формиращ се консорциум по Европейски проект, (3) Имате нужда от помощ за подаване на необходимите документи, (4) Необходим Ви е координатор за проекта. 

Проекти за нова производствена дейност: създаване на реалистичен “Бизнес План”


Ние сме в състояние да Ви помогнем, било като направим независима експертна оценка на Вашия план (или, в друг аспект, Вашата стопанска дейност), било чрез съставянето на съвсем нов “Бизнес План”.
 

Проекти досежно интелектуална собственост

 


Вследствие на дългогодишна практика в областта на патентното дело, търговски марки и пр., ДУКАТИ е идеалният партньор за Вас: ние ще Ви посъветваме при изработването на “Ай Пи”- концепцията на фирмата Ви, ще Ви предложим най-оптималната стратегия за подаване на патентни и “трейд марк”- заявки и др. и, при желание, ще Ви помогнем и при подаването им.
 

Продажби на недвижими имотиСъгласно договорености с наши клиенти и/или партньори, упълномощени сме да предлагаме за продажба редица обекти, било цялостни или като част от по-големи резиденциални комплекси или пък индустриални терени.Contact: brokering@dukaty.com


Начало        Предишна                                                                                                                                Следваща        Навигационно  МЕНЮ